Black Friday Everyday: найвигідніші пропозиції GASTROFAMILY

Традиційно не наслідуємо тренди, а створюємо їх. Щиро вважаємо, що знижок на їжу не має існувати. А от смачні страви, бранчі, ланчі та інші пропозиції, які роблять життя смачнішим, точно мають бути. І не лише по «чорних п’ятницях», а завжди. Отже, зібрали для вас докупи всі найбільш вигідні ідеї від GASTROFAMILY.

Великі одеські сніданки в «Любчиках»

По-перше, ігристе та  устриці. По-друге, усі улюблені ранкові страви – шакшука, хумус з яйцями-пашот, сирники та скрембли. По-третє, безліч суто одеських закусок: форшмак, канапки з тюлькою, ковбаски та сирні мазанки, салат-бар, свіжа випічка та домашній йогурт. Все це – без будь-яких обмежень, звісно.

Ціна: 198 гривень.
Коли: щосуботи та щонеділі, з 9.00 та з 11:00
Де:

Любчик на Бессарабці (Бессарабська площа, 7)  Бронювання: +38 098 356 8686
Любчик на Воздвиженці (Воздвиженська, 10А) Бронювання: +38 050 390 6131

Churrasco формат: безліміт м’яса в RONIN

Колись Дмитро Борисов привіз цей латиноамериканський формат приготування та подачі м’яса в Киїів (Pivbar на Майдані), тепер все повертається до своїх витоків. Формат необмеженої подачі м’яса з’явився в RONIN.

Щодня (з 13.00, з 16.00 та з 19.00) тут подають спочатку кілька десятків видів закусок (мезе), різноманітні соуси та 11 видів м’яса, яке готується на багаторівневому грилі. Коштує все це – 398 гривень.

Орієнтовне меню: бараняча нога, маринована у вині, кафта-кебаб із яловичини й баранини, свинячий ошийок, маринований з розмарином, яловичина (соковита задня частина), курячі крильця в медово-імбирному соусі, курячі стегна в медово-імбирному соусі, філе індички, мариноване з куркумою, кукурудза гриль, ананас гриль в соусі світ-чилі, дзадзики, азіатський барбекю, майонез шрирача, світ чилі, теріякі, айолі карі, гуакамоле, паштет з курячої печінки, йогурт, салат із фунчозою, салат із сочевицею, японський салат з огірком, салат із цвітної капусти з куркумою, кімчі, мариновані курячі яйця, салат із печених овочів, запечена картопля , салат із чорної квасолі.

Ціна: 398 гривень.
Коли: щодня, з 13.00, з 16:00 та з 19.00
Де:
RONIN (Зоологічна, 10)

Бронювання: +38 068 713 14 14

 

М’ясний бранч у «Ватрі»

І так кожної осені: щойно починаються холоди, ми збираємося біля «Ватри» - аби їсти, пити вино, зустрічати друзів і проводити час з близьким. Звісно,

Орієнтовне меню: устриця з лимоном, мікс-салат з копченою куркою, салат з яловичиною гриль, салат з моцарелою та соусом песто, свіжі овочі, томати мариновані, огірки мариновані, салат з маринованою червоною капустою та гірчицею, гриби мариновані, три види сиру (фета, качота, з благородною пліснявою), канапе (сало з корнішоном та хроном, хамон з грушою, одеселедець з картоплею, огірок з рікотою, філе сома з крем-сиром, профітролі з курячим паштетом), борщ зі свининою, курячий бульйон з локшиною, картопля, запечена дольками, кукурудза гриль, свинячі ребра BBQ, шашлик із курки, сендвіч з ростбіфом, скумбрія гриль, соуси, яблуко, копчене з горіхами, штрудель з гарбузом, фрукти, біле та червоне сухе вино, брют.

Ціна: 398 гривень.
Коли: щонеділі, з 11.00 та з 13.00
Де:
Ватра (Городецького, 4Б)

Бронювання: +38 095 325 7979

1 euro концепція

Наразі, їх вже три: «Білий Налив» (Київ, Луцьк, Львів), Dorz&Burgerz (Київ: Майдан та Печерськ), Bar Mushlya (Киїів: Хрещатик).

В жодному з цих закладів немає позиції в меню, яка коштувала б дорожче, ніж 39 гривень.

Білий Налив

Сидерія. Місце, де можна за одні й ті ж самі 29 гривень: випити сидр, настоянку або пунш, хот-дог (до речі, є вегетаріанський варіант), яблучний або курячий пиріг та, звісно, устриці. Найдовші (і в той же час – найшвидші) черги в місті. 3 хвилини – максимальний час для видачі будь-якого замовлення.

Ціна: 29 гривень.
Де: Білий Налив Київ (Хрещатик, 23а), Білий Налив Львів (вул. Академіка Гнатюка, 4), Білий Налив Луцьк (вул.Сухомлинського 1, ТРЦ "ПортCity", 2-й поверх)

Dorz&Burgerz

Графіті, цінники на картоні, черги, непозбувне відчуття того, що ти зараз у Берліні, та, звісно, смачні бургери. Раніше це місце працювало лише як нетиповий фуд-корт на Майдані, тепер це й повноцінний бар на Печерську – з вечірками та чудовою атмосферою.

Меню: бургер z подвійною котлетою - 39₴, голий ZOЖ бургер z подвійною котлетою – 39, хот-доги - 29₴, пироги - 29₴, картопляні діпzи - 39₴, устриця z лимоном - 29₴. Та, звісно, сидр і пунш.

Ціна: 29/39 гривень.
Де:
Dorz&Burgerz (Майдан Незалежності, 1, ТЦ Globus, провулок Є. Гуцала, 3А)

Bar Mushlya

Non stop вечірка на Хрещатику. Свято, яке завжди з тобою. Місце, де ніколи не закінчуються вино та устриці, вермут та мідії, бургери ти сендвічі. Тут будь-яка страва коштує 39 гривень, а будь-яке замовлення готують не довше 7 хвилин.

Що тут їсти? В першу чергу, казанки мідій з теплим багетом у вершковому соусі - 39 ₴, а також великі устриці (39 ₴), бургер Surf&Turf з м’ясом та хрусткими креветками, сендвічі зі скумбрією-гриль або з голландським малосольним оселедцем, равлики булоти та різноманітні креветки. Пити: вино, вермути, пиво, глінтвейн.  

Ціна: 39 гривень.
Де:
Bar Mushlya, (Хрещатик, 25А)

Ланчі в Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова

Все, як завжди. 2-3 страви та напій. Ресторанний сервіс. Делікатесні продукти. Максимум 25 хвилин, аби отримати все. Ціна: 129 гривень.

Приклади обідів: місо-суп з вугрем, чорний бургер з мармуровою яловичиною і каркаде в Oxota na Ovets, печений гарбуз з баклажаном, тархуном і чілі, бургер з котлетою із тунця та креветок із картоплею фрі та салатом, Coca-cola в Crab's Burger, рапани в сметанному соусі, цимес із білої квасолі, рис басматі зі шпинатом, лимонад в Любчик на Воздвиженці, гороховий суп з копченим ребром, олів’є з язиком, хумус, узвар в Любчик на Бессарабці, червоний борщ, тельбухи в сирному соусі з трюфельним пюре, узвар в Остання Барикада, салат з телятиною, гарбузовий крем-суп з хамоном та морс у «Ватрі», суп удон, рол з тунцем та Філадельфією, морс у RONIN, курячий бульон з локшиною, ваш улюблений бургер з куркою та Coca Cola – в Chicken Kyiv.

Щоденне актуальне меню можна побачити тут

Ціна: 129 гривень
Де: Остання Барикада (Майдан), Ватра (Городецького),
Chicken Kyiv (Хрещатик, 15/4), Любчик на Бессарабці (Бессарабська площа, 7), Любчик на Воздвиженці (Воздвиженська, 10Б), Oxota na Ovets (Воздвиженська, 10Б), Crab's Burger (Воздвиженська, 21-23), RONIN (Зоологічна, 10).

Сендвічі, бургери та пінца від «Канапка-бара»

Затишне, витончене місце на Андріївському. Про гедонізм та світові «канапки». Будь-яка коштує 69 гривень. І йдеться не про маленький «бутербродик», а про туна та пастрамі-сендвічі, піту з фалафелем, величезний surf&turf бургер, пінцу з 4 сирами.

До речі, по буднях все це ще й доставляють прямо в офіс або додому (якщо випрацюєте/живете на Воздвиженці або на Андріївському).

Ціна: 69 гривень
Де: Канапка-бар (Андріївський узвіз, 30А)

Комплексні київські сніданки від Chicken Kyiv

Спочатку ви обираєте напій: чай, каво або келих ігристого. Потім вам подають безліч свіжої випічки та різноманітні паштети і «намазки». І потім – основну ранкову страву: авокадо-тост, яйця-пашот з лососем, сирники або круассан.

Ціна: 109 гривень
Де:
Chicken Kyiv (Хрещатик, 15/4)

Бронювання: +38 050 405 4055

Коктейлі в Check-In Kyiv Bar

Наша персональна Нарнія. Вхід – через шафу. Для тих, хто знає. Тут химери, панно про сафарі, напівтемрява, затишок та авторські коктейлі, присвячені Києву. Ціна будь-якого: 98 гривень.

Ціна: 98 гривень
Де:
Check-In Kyiv Bar  (Хрещатик, 15/4)

Бронювання: +38 050 405 4055