Обіди у великому місті за 129 гривень

Зберігаємо для вас кілька годин щодня: замість готувати про запас обіди на роботу – обідайте за ті ж 129 гривень в Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, а заощаджений час витратьте на щось приємне: театр, галерею чи навіть новий серіал. 
Так, ланчі повертаються: в будні з 12:00 до 16:00 подаємо сет із напою та двох-трьох страв з основного меню. Швидко, смачно, ситно – і щодня нові смаки. За 129 гривень. Актуальне меню обідів щотижня оновлюємо на сайті Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова.

Воздвиженка

Oxota na Ovets

Ланчі в азійському стилі. Наприклад, цього тижня так:
Варіант 1: спрінг-рол з вугрем, яєчна локшина WOK з куркою та імбирний лимонад.

Варіант 2: овочевий салат у азійському стилі, качина ніжка з овочами та цитрусово-манговий лимонад. 
Варіант 3: спрінг-рол з овочами, смажений рис WOK з куркою та журавлиновий морс.
Варіант 4: гострий спрінг-рол з овочами, каре ягня з печеною картоплею та узвар.
Варіант 5: місо-суп з вугрем, чорний бургер з мармуровою яловичиною і каркаде.
Де: Воздвиженська вул., 10Б

Crab's Burger/ РЫБАLOVE

Великий сіфуд-обід з креветками, кальмарами, філе тунця чи казанком мідій – за 129 гривень? Так, заради цього варто працювати на Воздвиженці. Ось меню цього тижня:
Варіант 1: салат з креветками, кальмарами та сочевицею, дабл-чізбургер з картоплею фрі та салатом, Coca-cola 
Варіант 2: цвітна капуста, запечена з кремом із баклажанів, хвости тигрових креветок у гострому соусі з шпинатом та йогуртом, свіжоспечений хліб, ягідний компот 
Варіант 3: крем-суп з цукіні з козиним сиром, бургер Surf&Turf з мармуровою яловичиною та креветками з картоплею фрі та салатом, Coca-cola 
Варіант 4: гарбузово-імбирний суп з кокосом та тигровими креветками, чорноморські мідії у вершковому соусі, свіжоспечений хліб, ягідний компот 
Варіант 5: печений гарбуз з баклажаном, тархуном і чілі, бургер з котлетою із тунця та креветок із картоплею фрі та салатом, Coca-cola
Де: Воздвиженська вул., 21-23

Любчик на Воздвиженці

Такий одеський comfort food. Якби мама чекала нас пообідати з роботи, то це було б ось так: 
Варіант 1: борщ український зі сметаною, люля-кебаб з баранини, ікра з синеньких та узвар.
Варіант 2: шашлик зі свинини з картопляним пюре й лечо, цитрусовий лимонад.
Варіант 3: гороховий суп з копченим ребром, пельмені, лечо, узвар.
Варіант 4: рапани в сметанному соусі, цимес із білої квасолі, рис басматі зі шпинатом, лимонад.
Варіант 5: курячий бульйон з тельбухами та локшиною, котлети із індички з картопляним пюре, курячий паштет, узвар.
Де: Воздвиженська вул., 10Б

Канапка-бар

Ми знаємо, як то буває: робота кипить так, що про обід годі й думати. Або підмерзла бруківка на Андріївському зосім не надихає кудись виходити з теплого офісу. Тут в нагоді стане «Канапка-бар»: з 12:00 до 16:00 замовляйте улюблені канапки за 69 гривень – і наш канапка-мен доставить їх до вашого офісу! Доставка діє в межах Воздвиженки й Андріївського узвозу.
Меню:
- Surf&Turf бургер з подвійною котлетою з мармурової яловичини, сиром і тигровими креветками
- Пастрамі-сендвіч
- Сендвіч зі стейком із тунця
- Пінца з чотирма сирами: горгонзолою, моцарелою, камамбером та пармезаном
- Піта з фалафелем, хумусом та йогуртовим соусом
Зробити замовлення можна за номером: 097 448 1433 

Центр міста

Остання Барикада

Почнемо з Майдану Незалежності: тут, в «Останній Барикаді», стартували великі українські обіди. 
Варіант 1: курячий бульйон з локшиною, запечена скумбрія й узвар. 
Варіант 2: червоний борщ, кров'янка смажена, томатний сік.
Варіант 3: курячий бульйон з локшиною, бургер із рваною свининою, чорнично-брусничний морс.
Варіант 4: червоний борщ, тельбухи в сирному соусі з трюфельним пюре, узвар.
Варіант 5: курячий бульйон з локшиною, ципа з медом, чорнично-брусничний морс.
Де: Майдан Незалежності, 1 (біля Лядських воріт).

ВАТРА

У сквері на Городецького вже по-новорічному святково, а ланчі завжди дуже м’ясні та ситні:
Варіант 1: курячий бульйон, бургер з подвійною котлетою із мармурової яловичини.
Варіант 2: салат з телятиною, гарбузовий крем-суп з хамоном.
Варіант 3: бограч та хумус.
Варіант 4: цезар з куркою та бургер з подвійною котлетою із мармурової яловичини
Варіант 5: салат з моцарелою та курка гриль.
Де: Городецького, 4Б.

Любчик на Бессарабці

Наша одеська мама встигає і на Воздвиженці, і на Бессарабці. Де б любчик не працював, його чекатимуть вчасні й по-домашньому ситні обіди. На Бессарабці, наприклад, ось такі:
Варіант 1: борщ український, пельмені, лечо, морс
Варіант 2: цимес з червоної квасолі, вінегрет з опеньками, шашлик зі свинячого ошийку, узвар
Варіант 3: курячий бульйон з тельбухами та локшиною, котлети з індички з картопляним пюре, курячий паштет, ягідний компот
Варіант 4: “Уха на петухе”, вінегрет з тюлькою, ставридка смажена, морс
Варіант 5: гороховий суп з копченим ребром, олів’є з язиком, хумус, узвар
Де: Бессарабська площа, 7

Лук’янівка

RONIN

Японсько-перуанські обіди на Зоологічній:
Варіант 1: суп спайсі чікен, антікучо з дорадо, морс
Варіант 2: місо суп з сиром тофу і овочами, рол з лососем та Філадельфією, морс
Варіант 3: салат з п’ятьма видами томатів, локшина з куркою та креветками, морс
Варіант 4: суп Удон, рол з тунцем та Філадельфією, морс
Варіант 5: овочевий салат з пряним соусом, бургер з яловичиною та картоплею фрі, морс
Де: Зоологічна, 10.

Актуальне меню обідів завжди дивіться тут.